Autisme consultatie

CONSULTATIE

Consultatie bij autisme gerelateerde vraagstukken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Amet porttitor eget dolor morbi non arcu risus. Volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at. Pharetra vel turpis nunc eget lorem. Id cursus metus aliquam eleifend mi in nulla.

Coaching en hypnotherapie

Coaching en hypnotherapie voor persoonlijke en professionele groei

Praktijk Kleijn biedt ondersteuning bij tal van levensvragen in de vorm van coaching en hypnotherapie. Dit gebeurt op een praktische en methodische manier die handvatten biedt, die persoonlijk, professioneel, duidelijk en functioneel is en die werkelijk een verschil maakt. Praktijk Kleijn is er voor iedereen die meer zelfinzicht en grip op zijn leven wil. Specifiek biedt Praktijk Kleijn hulp aan (jong)volwassenen met autisme. Wil je verandering? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Samen kunnen wij kijken wat ik voor je kan betekenen.

Consultatie en scholing

Consultatie en scholing rond autisme

Naast persoonlijke ondersteuning in de vorm van coaching en hypnotherapie biedt Praktijk Kleijn de mogelijkheid voor consultatie en scholing in relatie tot autisme. Consultatie is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig (of vanuit de steuncirkel) te maken heeft met autisme of daaraan verwante vraagstukken. Bij scholing rond autisme valt te denken aan maatwerktrajecten in de vorm van casuïstiek bespreken, cursussen, voorlichting en workshops.

Referenties

Wat anderen over Praktijk Kleijn zeggen

Ik heb een hele fijne hypnose-sessie van Laura mogen ontvangen. Ze weet de juiste vragen te stellen voelt goed aan wat er nodig is en heeft mij heel fijn begeleid gedurende mijn sessie. Zeker een aanrader!

Marjan Visser
Hypnosound

De workshop autisme was een goede eye-opener en er zaten echt wel handvatten in waar we binnen onze teams mee aan de slag kunnen. Deze training, wellicht iets aangepast, zou ik zeker voor management teams beschikbaar stellen.

Ingrid van der Sande
KPN communicatie, Coaching en Ontwikkeling

“Toen mijn vrouw en ik ons bedrijf voor autisme coaching zijn begonnen, zijn we op zoek gegaan naar iemand die dit al jaren deed en onze vele vragen kon beantwoorden. Dan kom je al snel uit bij Laura, een bron van kennis en met een bewezen trackrecord op het gebied van autisme coaching. Laura heeft enorm veel kennis en ervaring als het over autisme gaat. Ze was volledig bereid al haar ervaringen met ons te delen. Dit heeft ons zeer geholpen met cruciale vraagstukken die we hadden toen we net begonnen. Nu, jaren later, zijn we gegroeid naar het moment dat we bij an de Stekke meer externe deskundigheid willen inpassen. Laura was voor mij en mijn vrouw de eerste naam die in ons op kwam en we zijn dan ook erg blij en vereerd dat ze ons op vraag ondersteunt. Dit zal onze kwaliteit aanzienlijk verhogen. Verder gebruiken we ook beiden hypnose bij wat we doen. Laura bij haar Hypnotherapie en ik tijdens mijn NLP-coaching. Dit is een leuke passie die we delen, want we weten hoe snel dit grote veranderingen teweeg kan brengen. Ik kan Laura als persoon en als professional met al haar kennis en vaardigheden dan ook van harte aanbevelen.”

Marc Bloemendal
Autismecoach, NLP Mastercoach
CONTACT

Weten hoe ik
u verder kan helpen?

Bent u op zoek naar een deskundige die u helpt met autisme gerelateerde vraagstukken? Praktijk Kleijn helpt u graag. Neem gerust contact op.